De Noord Friese winkeltjesroute

 

'Bonte Blikvanger' is lid van de Noord Friese winkeltjesroute, een superleuke route door het noorden van Friesland. Goed te doen met de auto, maar wel zo leuk op de fiets! Met een kleine routekaart, die tevens dient als stempelkaart, ga je goed voorbereid op pad en kom je langs de allermooiste winkeltjes van Noord-Friesland. Zo maak je kennis met dit gebied en kun je prachtige objecten van glas zien, sierlijk bloemschikwerk en fraai en ambachtelijk bedrukt katoen. Ook doen een aantal beeldend kunstenaars mee en een b&b met een winkel vol Engels en Pools handbeschilderd serviesgoed. En natuurlijk ontbreken de woondecoratie en brocante-adressen niet!

Wat bieden wij?

Otto en Njiske heten je hartelijk welkom en ontvangen je gastvrij!
In Bonte Blikvanger kun je heerlijk rondkijken tussen allerlei mooie tweedehands en zelfgemaakte spullen die kleurrijk zijn, origineel en zeer uiteenlopend in stijl.
Njiske is tevens professioneel meubelstoffeerster (20jr. ervaring) en je zult haar dan ook af en toe aan het werk zien. Ook maakt ze tassen en kussenhoezen van stof en leer in verrassende kleurstellingen.
Oude verstofte meubeltjes krijgen weer een nieuw leven, Otto van 'Bonte Blikvanger' maakt er weer een pronkstukje van!

Kijk ook in onze webwinkel en mail bij belangstelling naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Kom naar het hoge noorden van Friesland om zelf te zien wat je er allemaal kunt ontdekken!

Voor de volledige informatie:  www.noordfriesewinkeltjesroute.nl
Elke laatste zaterdag van de maand!

 

 creatief1  creatief2